Kefir elmesélte, eddig katasztrófa számára a 2020-as év

Kefir V-Tech énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekes őszintén mesélt az idei év történéseiről — ám a történtek alapján azt mondhatjuk, eddig nem bizonyultak túl szerencsésnek. 

"Rémálom volt eddig az év! Az egész kálváriánk január 6-án kezdődött, amikor a párom, Mariann egy betegség miatt kórházba került, én pedig három hétig folyamatosan vele voltam" - kezd bele a felsorolásba Kefir, aki azt is elmesélte, hogy Mariann betegsége után Máltára utaztak, ahol majdnem ott ragadtak a koronavírus okozta lezárások miatt.

Ahogy az énekes meséli, szerelmével már régóta Kefir vidéki házában élnek, amelyre ráfért már egy kis felújítás. Sajnos ezt is a lehető legrosszabb időpontban kezdték el, hiszen a szakemberek a pandémia miatt csak nagyon szigorú feltételek mellett tudtak dolgozni járni, így majd' 2 hónapba telt, mire használható lett a fürdőszobájuk.

Forrás: TV2

"Majd ezt "megkoronázta" az, hogy a házi stúdiómban a számítógépemet újra kellett installálni, így zenélni sem tudok" - folytatja a negatív hullám részletezését a HOT! Magazinnak.

Persze azt is elmondta, a legfontosabb dolgok rendben vannak: Mariannal szeretik egymást, harmonikus kapcsolatban élnek, és minden felmerülő problémát meg tudnak oldani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.