Lelkileg megviselte Balázs Klárit a fellépések hiánya

Fotó: Life.hu -
Korda György Balázs Klári karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Korda-házaspár szigorúan betartotta a karantént, már csak a koruk miatt is, sehová sem mentek. Balázs Klári és Korda György türelmesen várják az augusztusi fellépéseket, de már nagyon hiányzik nekik a színpad.

Balázs Klári bevallotta, úgy érzi, lelkileg megviselte őt ez az időszak. Pontosabban az, hogy nem tudtak színpadra lépni, hiszen a közönség szeretetéből rengeteg energiát merítenek, ez nagyon hiányzik most nekik.

Balázs Klárit megviseli, hogy nem állhat színpadra. Fotó: Life.hu

„Folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket a rajongóktól, akik mind azt írják, nagyon szeretnének már velünk találkozni. Az igazság az, hogy nekünk is nagyon hiányoznak. Hiszen annyi szeretettel halmoznak el bennünket a koncerteken, hogy ez az érzés nagyon-nagyon sok energiával tölt fel minket. Ráadásul ezekre a pozitív energiákra most mindenkinek szüksége van, hiszen szerintem pszichésen sokakat megviselt ez a karantén dolog" – mondta Balázs Klári a Ripostnak.
Viszont már látják a fényt az alagút végén: augusztus 15-től engedélyezik a koncerteket. Így a Korda-házaspár már most elkezdte tervezni a fellépéseket. Otthonukból is végre kimerészkednek kicsit, de csakis maszkban és gumikesztyűben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.