Több hónapja várja Curtis segítségét egy mozgássérült rajongója

Forrás: TV2 -
rajongó mozgássérült Curtis segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónappal ezelőtt önzetlen felajánlást tett Curtis egy mozgássérült rajongójának, aki egy tragikus vonatbalesetben elveszítette mindkét lábát. Ám az ígéret óta a rapper nem jelentkezett az ügyben.

Horváth Melinda akkor önfeledten nyilatkozott a Ripostnak, hogy Curtis magától felkereste, amikor meghallotta a szörnyű történetét. A fiatal lány öt évvel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet, amit ugyan túlélt, de elveszítette mindkét lábát, évek óta alig tudott kimozdulni otthonából, emellett pedig nagyon szerény körülmények között él. Egy aprócska kiegészítőre lenne szüksége a lánynak.

Forrás: TV2

A protéziséhez szükséges speciális szilikonharisnyára lenne szüksége, hogy el tudja hagyni a házát, és járni tudjon. A koronavírus-járvány azonban fejetetejére állította az életet: Curtis február eleje óta nem jelentkezett a lánynál.

Azóta többször is írtam neki üzenetet, de el sem olvasta. Nem jött válasz felőle.

Ripostnak

A lap ezek után megkereste a rappert, aki menedzsmentjén keresztül üzent:

„Attila a karantén és a kisfia miatt nem tudott eddig lépni ez ügyben, de augusztusban, ahogy beindul az élet újra, meg fogja látogatni Melindát, ahogy azt ígérte neki. Időközben megváltozott a telefonszáma is, így ez is bonyolította a helyzetet, de számíthat rá a lány, betartja az ígéretét" – reagált a koncertszervező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.