Majka beszólt a Benedek Tiborról megemlékező sztároknak

Benedek Tibor Majka beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nem akar rajongói oldalán megemlékezni Benedek Tiborról, mert szerinte az lájkvadász húzás lenne. Nem jellemző rá, hogy ilyeneket posztol, ám úgy érezte privát oldalán mégis megteszi, de csakis ott.

Majka egy videóban mesélte el rajongóinak, hogy idén sem jelölték őket a Petőfi zenei díjra. A rapper először színlelt letargiával szólalt meg, ezért sokan azt gondolták, hogy Benedek Tiborról fog megemlékezni, ezt szóvá is tette több rajongója kommentben. Erre a rapper kifakadt, ugyanis ő sosem emlékezne meg senkiről a rajongói oldalán, hogy lájkokat gyűjtsön, szerinte ez tiszteletlenség. A privát fiókján azonban ezt megtette.

Majka szerint lájkvadászok a Benedek Tiborra megemlékező posztok. Forrás: Majka/Instagram

„Gyerekek !! Ugye nem gondoljátok, hogy posztot csinálok abból, hogy az egyik valaha élt legnagyobb vízilabdázó meghalt. Es bár sehol nem szoktam, de a Privát oldalamon megemlékeztem róla. Nekem likevadász dolognak, és nem a tisztelet jelének tűnik, ha egy ilyen ügyből kifolyólag a saját oldalán gyűjt valaki likeokat. De persze más máshogy gondolja. Ezzel nincs baj ..." - írta kommentben rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.