Rejtélyes zaklató keseríti meg Kapócs Zsóka életét: "A legtöbbször bizarr, „nyálcsorgatós” üzeneteket ír"

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka -
üzenetek Kapócs Zsóka per zaklató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tehetetlennek érzi magát Kapócs Zsóka, akinek egy rejtélyes idegen két éve szinte mindennap ír a közösségi oldalán keresztül...

A rejtélyes idegentől sokszor kap kellemetlen, pikáns üzeneteket, ám most betelt Zsókánál a pohár.

"Már nem is tudom, honnan indult az egész. Nagyjából két éve ír ez az ember mindennap. A profilképén egy gyermek van, a neve pedig rejtély, csak annyi látszik, hogy Facebook-felhasználó(...)

Nem tudom törölni, letiltani, a profilját nem tudom megnézni, de még válaszolni sem tudok neki. Nem is értem, hogyan működhet így ez az oldal. Érdekes, hogy sokszor tesz fel kérdéseket, de vajon miért, ha tudja, hogy úgysem tudok neki válaszolni...

-kezdte a Blikknek Zsóka.

"A legtöbbször bizarr, „nyálcsorgatós" üzeneteket ír.

Sajnos ebben van már „rutinom", volt, hogy férfiak illetlen, tolakodó üzeneteket küldtek, de ezeket eddig mindig le tudtam állítani, ezt a titokzatos zaklatót azonban sehogyan sem"– magyarázta Kapócs Zsóka, akit már nagyon zavar a mindennapos üzengetés, és jogi lépéseket fontolgat.

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.