Hoppá! Játékfilmet tervez Leonardo DiCaprio

Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
film gorilla veszélyeztetett Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio produkciós cégével a Netflix számára játékfilmre adaptálja a Virunga című dokumentumfilmet.

Az Oscar-jelölt Virungát 2014-ben mutatta be a Netflix, producerei között DiCaprio is szerepelt. A dokumentumfilm rendezője és forgatókönyvírója, Orlando von Einsiedel végzi a játékfilm executive produceri munkáit.

Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A film vadőrök életét mutatja be, akik Afrika legértékesebb nemzeti parkjának és veszélyeztetett gorilláinak megmentéséért kockáztatják életüket.
Leo régóta foglalkozik a Kongói Demokratikus Köztársaságban található Virunga Nemzeti Park támogatásával, tavasszal kétmillió dollárt segített összegyűjteni a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került nemzeti park megmentésére létrehozott alap elindításához.
Barry Jenkins, aki a Ha a Beale utca mesélni tudna című 2018-as filmjével szintén számos díjat zsebelt be, most Alvin Aileyről, a 20. század egyik legnagyobb hatású koreográfusáról készít életrajzi filmet.

A forgatókönyvet az Oscar-díjas Barry Jenkins írja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.