Monica Lewinsky kínos szituba került: villantott egy online meetingen

Monica Lewinsky zoom villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három hónapos karantén idején többeknek meggyűlt a baja az online megbeszélésekkel. A kollégáknak. Azonban az embernek nem volt más választása, mindenki webkamera vagy telefon elé ült, és végig hallgatta a fontos mondanivalót. A virtuális megbeszélések azonban sokszor okoztak kellemetlen szituációkat, ebből pedig nem maradt ki Monica Lewinsky, aki cicit villantott.

A televíziós személyiség éppen telefonján zoomolt, amikor privát válasz helyett véletlenül nyilvános választ küldött, a kínos szituációt még az is tetőzte, hogy Monica még pizsamában volt, melltartó nélkül, ami kapott egy kis publicitást a TED Talk-résztvevők közösségében, de szerencsére onnan nem jutott tovább.

Lewinsky saját hibájából tanulva szeretné követőit figyelmeztetni, hogy mindig legyenek figyelmesek, kinek válaszolnak a zoomon. Hiszen sok esetben nem mindegy, hogy privát videocsetet indítanak, vagy az összes munkatársuknak sugározzák élőben, mi történik a négy fal között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.