Bodrogi Gyula majd' kicsattan az energiától, ezért nemhogy visszavonulni nem akar, hanem sorra vállalja el az újabb és újabb színházi felkéréseket. 

A színész, aki nemrég ünnepelte 86. születésnapját, most arról mesélt, mi mindenre készül a közeljövőben. 

"Mit is mondhatnék, ez egy igazán izgalmas időszak. Beindulnak a felkérések, mindenki keresgél a produkciókhoz. Szerencsés helyzetben vagyok, hiszen már most fix szerepeim vannak a Nemzeti, a József Attila és a Turay Ida Színházban is. Ahogy jön az új szezon, ezeken a helyeken bárki megnézhet, mert biztosan ott leszek a színpadokon" - kezdte a Blikknek. A híres színész azt is elárulta, hogy esze ágában sincs visszavonulni, hiába 86 éves. 

Forrás: Origo

Nálam szóba se került, eszemben sincs visszavonulni. Amikor tudtuk, hogy a színházi élet bizonytalan ideig leáll, már akkor tisztáztuk a vezetőkkel, a későbbiekben, az újraindulás idején számíthatnak rám. Nem szoktam hosszú távra előre gondolkodni, tervezgetni. Amíg megy ez nekem, addig biztosan csinálom majd, és azonnal visszatérek, amikor beindulnak a produkciók. Készen állok újra színpadra lépni" - folytatta Bodrogi, aki pályafutása során nem tapasztalt még soha ekkora leállást, mint most, a koronavírus-járvány idején.