Megható: Ambrus Zoltán eddig ismeretlen dalát adja elő fia

Forrás: rtl.hu -
búcsú Ambrus Zoltán dal gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve már annak, hogy Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigy örököstagja elhunyt. 26 éves fia Gábor, megható titkot árult el.

Gábor követte édesapját a zenei pályán, a Mitar együttes gitárosaként pedig legújabb albumukra egy igazán különleges és szívfacsaró dal is felkerült.

Forrás: rtl.hu

„Szeptemberben jön ki az új lemezünk, amelyen lesz egy dal, amit apu írt még tizenhét éve. Ezt sosem adta ki, nagyon kevesen hallhatták, egy kicsit átdolgoztuk, így felkerült az albumra. Remélem, vagyis hiszem, hogy büszke lenne rám, és tetszene neki a dal, ahogy megcsináltuk" – kezdte mesélni a Blikknek.

Ambrus Zoltán sose szeretette a nyilvánosságot, a magánéletét mindig óvta, így ehhez méltóan a családja is visszafogottan szerette volna megélni a gyászt.

Hiába telt el egy év, nem könnyű. Nem számít, hány éves az ember, hiába, hogy felnőtt fejjel veszítettem el aput, ez ugyanúgy fáj, ugyanolyan nehéz feldolgozni. Mindennap eszembe jut, és egyre több dologban veszem észre, hogy mennyire hasonlítok rá. (..) Azt nem tudom, hogy a zenekar készül-e valamivel, mi családi körben, csendesen emlékezünk meg apuról. Nagyon sok rajongó ír nekünk a mai napig, és látom, ahogy a közösségi oldalon pár naponta megosztanak róla egy fotót vagy egy kedves régi emléket, ami nagyon jólesik"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.