Leonardo DiCaprio feleségül veszi 23 éves kedvesét, Camila Morronét

Forrás: Getty Images/Copyright: Franco Origlia/Franco Origlia -
Camila Morrone házasság Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem gondoltuk volna, de az örök agglegény Leonardo 45 évesen bevállalta, hogy végre megállapodik. 

DiCaprióra sosem voltak jellemzőek a hosszú kapcsolatok, így az már önmagában árulkodó volt, hogy Camilával már 3 éve egy párt alkotnak, ám azt kevesen gondolták volna, hogy házasság lesz belőle.

A hírek szerint a világsztár a modell édesapjától is megkérte szerelme kezét, aki nem meglepő módon igent mondott. És bár minden olyan gyorsan és könnyedén megy, mint kés a vajban, egyelőre a koronavírus-járvány miatt még nincs meg az esküvői dátum. A gyönyörű modell is megszólalt, elárulta, mit gondol a 22 év korkülönbségről.

Forrás: Getty Images/Copyright: Franco Origlia/Franco Origlia

"Egy csomó olyan kapcsolat volt és van Hollywoodban, ahol elég nagy korkülönbségek voltak a párok között. Szerintem mindenkinek adott a lehetőség, hogy bárkivel randizhasson, akivel csak akar. De egyébként teljesen megértem a nagy érdeklődést, miért kíváncsiak minderre az emberek, hiszen én ugyanígy viselkednék kívülállóként. Az viszont kicsit frusztrál, hogy úgy érzem, aszerint ítélnek meg engem az emberek, hogy kivel randizom. Értem az asszociációt, de remélem, kevesebb témát fog ez szolgáltatni a jövőben" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.