Voksán Virág nagyon ügyelt arra, hogy szülés után is jó formában legyen - Videó

Voksán Virág szülés babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág egy őszinte beszélgetés keretein belül arról mesélt, hogyan élte meg a szülést, illetve az ezt követő első időszakot. 

Ahogy azt már megírtuk, Virág kismamaként is hihetetlen szexi volt, nem is takargatta magát, fehérneműben is megvillantotta pocakját. Ez nem is olyan rég történt, de a sztár olyan bomba formában van, mintha nem is lett volna várandós - nemhogy két gyermekkel, hanem soha.

Most azonban az RTL Klub Fókusz című műsorának elárulta, hogy nagyon félt a szülés utáni időszak párkapcsolati vonatkozásaitól. Nagyon ügyelt arra, hogy ne hanyagolja el magát, hiszen rettentően fontos a számára, hogy a párja továbbra is élete szerelmét, a nagybetűs nőt lássa benne:

"Nekem mindig az volt a félszem, hogy azután, hogy babáink lesznek, a párom nehogy csak úgy tudjon rám nézni, hogy na, ő a gyermekeim anyja, viszont szexuálisan már mást kívánna. Talán emiatt is úgy vagyok, hogy továbbra is adjak magamra és amikor ő hazajön és meglát, ne az legyen, hogy teljesen elhízva, loncsos hajjal és állandóan ilyen lepra cuccokban várom itthon" - mondta Virág, aki éppen ezért nagyon ügyel arra, hogy az alapvető szépségápolási rutinjára mindig maradjon ideje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.