Dögös fekete bikiniben nyaral Horváth Éva – Fotó

szexi Horváth Éva bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár nagyon el volt keseredve, hogy idén talán nem jutnak el nyaralni. Ám nagy örömére, most mégis elmehettek Horvátországba, ahol Horváth Éva egy igazán szexi fürdőruhában pózol.

Az egykori szépségkirálynő még most is iszonyúan szexi, Horváth Évának szülése után is sikerült megőriznie bomba alakját. Éva most ezt egy szuperdögös, fekete bikiniben bizonyította be.

A sztár nem rég őszintén mesélt arról, hogy mennyire megviselte őt a karantén, nagyon aggódott, hogy mit tartogat a jövő . Ezen kívül azért is fájt a szíve, mert nem lehet úgy utazni, mint azelőtt, számára pedig az jelenti az igazi felöltődést.

Szerencsére a sztár és családja most mégis eljutott Horvátországba, hogy kicsit kikapcsolódjanak. Évának ez már nagyon hiányzott, és azt mondja, a vírus miatt sem aggódnak, mivel a szállodában nagyon ügyelnek a biztonságra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.