Szilágyi István özvegye végre eljuthatott a Parlamentbe

Forrás: Tények -
Jolika néni szilágyi istván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolika néninek nagy vágy már jó ideje, hogy megnézze belülről a Parlamentet. Most Szilágyi István özvegyének valóra vált az álma.

Végre a sok borzalom után egy kis kikapcsolódás is kijutott Szilágyi István özvegyének. Jolika néninek régi nagy vágya, hogy megnézhesse belülről a Parlamentet. Most végre erre is sor kerülhetett, ami nagyon boldoggá tette az idős asszonyt.

Szilágyi István özvegye eljuthatott a Parlamentbe. Forrás: Tények

„Nagyon jó dolgom van! Nemrég csak megemlítettem Dezsőnek, hogy vágyam még egyszer látni a Szent Koronát, ő pedig azonnal megszervezte ezt a látogatást a Baptistákkal. Csodálatos ez az épület! Most először járok itt úgy, hogy közben egy kísérő mesél az épület történelméről..." – mesélte a Ripostnak.

Jolika néni kerekesszékben járta be az épületet, mert túl megterhelő lett volna gyalog.
„Tudok én járni, de hamar elfáradok, itt pedig rengeteg a látnivaló. Ráadásul elvittek az épülettel szemben lévő két kültéri szobromhoz is, amikre nagyon büszke vagyok, hiszen mégis csak a város legkiemeltebb terén kaptak helyet sok évvel ezelőtt" – folytatta a beszámolóját az özvegy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.