Ezért kérte meg a nyilvánosság előtt a barátnője kezét Mészáros Árpád Zsolt

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Mészáros Árpád Zsolt eljegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Árpád Zsolt nagy nyilvánosság előtt kérte meg másodjára a barátnője kezét. Elárulta, nem volt tervezett a lánykérés. 

Mészáros Árpád Zsolt a Budai Szabadtéri Színház előadása közben kérte meg barátnője kezét, immár másodjára. A színész elmondta, miért éppen ott és akkor tette fel ismét a nagy kérdést párjának. "Állj! Mindig így nézz, ne mozdulj, várj még! Így teljen majd el köztünk még száz év" - ezt a dalt énekelte Mészáros Árpád Zsolt, majd lesétált a színpadról a közönség közzé, és párja előtt féltérdre ereszkedett.

Mészáros Árpád Zsolt nagy nyilvánosság előtt kérte meg barátnője kezét Forrás: MTI/Zih Zsolt

ahogy a színpadon álltam, és ebbe a számomra oly fontos dalba belekezdtem, az az ötletem támadt, hogy a szerelmem kezét itt mindenki előtt is megkérem"

BlikknekAkartam, hogy tudja, komolyan gondolom, és tudni akartam, támadt-e benne bármilyen kétely, hiszen nem terveztünk hosszú jegyességet. Spontán ötlet volt és csodálatos élmény. Ilyet még sosem csináltam, de nagyon jól döntöttem, hogy megtettem

Álmomban sem gondoltam volna, hogy színházi lánykérésre készül, de ez tényleg olyan volt, mint egy álom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.