Csobot Adél Dobó Kata filmjében kapott szerepet - Fotók a forgatásról

Dobó Kata filmforgatás Csobot Adél film mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új világba csöppent Csobot Adél, az énekesnő eddig csak sejtelemesen utalt rá Instagram-oldalán, hogy egy teljesen más szerepben mutatja meg magát, ám most elárulta a nagy titkot: Dobó Kata filmjében játszik majd.

Úszik a boldogságban Csobot Adél, az énekesnő már korábban mesélt arról rajongóinak, hogy egy "új világ" jött el számára. Most viszont végre kiderült, mire is utalt: filmszerepet kapott. Nem is akárhol tűnik majd fel, Dobó Kata alkotásában, az El a kezekkel a papámtól! című mozifilmben láthatjuk majd.

„Annyira jó, hogy végre megoszthatom veletek: az új világ, amit korábban említettem, életem első filmszerepére utalt! Megtiszteltetésnek és fontos lehetőségnek tartom, hogy részt vehetek az El a kezekkel a papámtól! című mozifilm alkotásában. A kaland még csak nemrég kezdődött, és én minden pillanatát élvezem! Tartsatok velem az utazásban!" – áradozott Adél az Instagram-oldalán.

A filmrendező Dobó Kata szintén a közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt:
„Most már elmondhatom, mi az a fantasztikus új kaland, ami lassan kilenc hónapja kezdődött az életemben. Olyan szerencsés vagyok, hogy mesefilmet rendezhetek, vagyis családi filmet, mert az El a kezekkel a papámtól mindenkinek szól majd! Abban is szerencsés vagyok, hogy egy fantasztikus csapattal dolgozhatok együtt, elképesztő színészgárdával!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.