Bronz Gábor két héttel ezelőtt, tragikus körülmények között vesztette el imádott feleségét, Erzsébetet. A férfi tudja, hogy gyermekei miatt erősnek kell lennie, de képtelen felfogni a történteket.

A 41 éves Erzsébet tragédiája szinte felfoghatatlan. Az édesanya akkor halt meg, amikor kilépett újbudai házuk bejárati ajtaján, és rázuhant 14 emelet magasból egy öngyilkos férfi. Bár János csak magát szerette volna megölni, Erzsébet is életét vesztette a helyszínen. Amikor a tragédia történt, pár centire állt az édesanyától kisfia, Márton, közvetlenül mellette pedig egy babakocsiban aludt a féléves Boglárka -írja a Blikk.

A nő férje, Gábor pár perccel később ért le a kapuhoz, és a látványt, ami fogadta, amíg él nem felejti el. 

"Telnek a napok, de a sebek felszakadnak. Közben pedig pontosan tudom, hogy a gyerekeimmel hárman maradtunk, és az én dolgom, hogy ne süllyedjünk teljesen bele a bánatba. A kicsiknek boldog életet kell élniük, akármilyen nehéz is lesz ezt megteremtenem nekik. Bogi még semmit nem fog fel az egészből, Mártonnal pedig pszichológushoz járunk. Érdekes, hogy nekem soha nem beszél az édesanyjáról, pedig Erzsébettel haláláig elválaszthatatlanok voltak. A szakembernél egy babaházat kellett berendeznie úgy, hogy bábokat is elhelyez a különböző emeleteken, legalulra tette a papát és a mamát, felülre egy apukát két gyerekkel, középen azonban nem volt senki. Anyukát sehova nem tett. Szerintem pontosan tudja, hogy anyukája nem jön többé vissza, csak nekem nem akar fájdalmat okozni, ezért hallgat az egészről. A testvéremnek annyit mesélt, hogy anya elesett, beverte a fejét és nagyon sokáig kórházban lesz" - sírta el magát Gábor.

Itt történt a tragédia.Fotó: Polyák Attila - Origo

Hála a rengeteg segítőszándékú embernek, a kis Boglárka szépen gyarapodik az ajándékba kapott anyatejtől. Gábor nagyon hálás, hogy ennyien siettek a segítségükre.

"Mindig eszembe jut, hogy Erzsébet milyen boldogan mosolygott, amikor Bogi jóllakottan elaludt a karjában. Imádta a gyerekeit, nagyon jó anyuka volt. Kettőnknek tényleg az volt az életcélunk, hogy boldog családként éljünk együtt. Most pedig a temetését szervezem. Erzsébet búcsúztatója szeptember 8-án lesz a kispesti temetőben. A hamvakat kétfelé osztjuk, hogy szülőföldjén, Erdélyben is végső búcsút vegyünk tőle" – mondta Gábor.

Gábor és Erzsébet két gyermeket neveltek a legnagyobb boldogságban.Fotó: Polyák Attila - Origo