Beszóltak Kulcsár Edinának: "Te aztán jó rusnya lettél"

Forrás:Kulcsár Edina/Instagram -
szépségkirálynő Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinát 2014-ben ismerte meg az ország, amikor megnyerte a Miss World Hungary szépségkirálynő választást, majd a világ második legszebb hölgyének választották. Azóta azonban eltelt 6 év, Edina feleség és kétgyerekes anya lett. Alakja ugyan még mindig remek, de Nina születése óta eltelt 4 hónap számára nem az edzésről és a diétáról szólt, ami nem eredményezett tökéletes beach bodyt.

Egy strandolós fotójánál több olyan kommentet is kapott, melyekben az alakjára, külsejére tesznek megjegyzéseket. Volt, aki egyszerűen rusnyának titulálta, mások korábbi szépségkirálynőkhöz hasonlították.

Kulcsár Edina és Csuti Forrás: Instagram/Csuti

"Meg lehet nézni Futács Gittát, vagy Cserháti Tamarát, milyen jól néznek ki. Szerintem úgy kell kinéznie egy szépségkirálynőnek, de többet nem írok" - írta egy kommentelő, amire Csuti is reagált. "Valóban jól néznek ki, de nekem ő a világ legszebbje, a gyerekeinkek meg a világ legjobb anyukája" - írta a többi között, és Kulcsár Edina is megvédte magát Instagram-sztoriban. "Nem győzöm elégszer leírni. Mások vagyunk! Nekem nincs szuper jó genetikám. Amikor jól néztem ki, éjjel-nappal azon dolgoztam. Most nem ez a legfontosabb számomra, sőt. A gyerekek a legfontosabbak, illetve az, hogy biztos jövőt tudjak nekik biztosítani a férjemmel együtt, így bocsánat, de egyelőre az edzőterem helyett az irodában ülök" - írta Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.