Szilágyi István özvegye várja, hogy találkozhasson apagyilkos fiával: "Szeretnék a szemébe nézni"

Forrás: Ripost -
Jolika néni szilágyi istván Szilágyi Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén május 3-án ölte meg saját fia Szilágyi Istvánt, akinek tragédiája sokak szerint kódolva volt. Péter már három hónapja van előzetes letartóztatásban, akiről most hallott először édesanyja, Jolika néni.

Szilágyi Pétert édesapja brutális megölésével vádolják - hosszú éveken át bántalmazta a legendás színészt. Szilágyi István özvegye azonban nem neheztel fiukra, Jolika néni számára rettentően nehéz, hogy egyszerre veszítette el férjét és fiát. Már három hónapja, hogy nem tud semmit Péterről, aki előzetes letartóztatásban van.

Szilágyi Istvánné, Jolika néni Forrás: Ripost

Azt elfogadta, hogy nem beszélhet vele, de nehezen viseli, hogy csomagot sem küldhet fiának, amire normál esetben lenne lehetősége. Ehhez azonban alá kellett volna írnia a kapcsolattartói kérelmet, amit Péter egy közeli barátja akadályozott meg.

Türelmesen kivárom, amíg bemehetek hozzá, mert szeretnék a szemébe nézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.