Légpuskával lövöldözött az otthonában Szilágyi István fia

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
gyilkosság halál Szilágyi Péter Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolog derült ki Szilágyi István fiáról: légpuskát tartott otthon. 

Ahogy megírtuk, tragédia történt vasárnap reggel: Szilágyi Istvánt, a Lópici Gáspár szerepével egykor megismert színészt meggyilkolták. A gyanúsított a fia, aki már évekkel ezelőtt is bántalmazta az édesapját.

Mint kiderült, a fiát pszichiátrián kezelték, illetve szakember által felírt erős altatót és nyugtatót szed. Szilágyi István özvegy felesége azt nyilatkozta, a fiú attól gőzölt be, hogy nem kapott többet az előírt gyógyszeradagnál. Először önmagában kezdett kárt tenni emiatt, ekkor pedig az édesapja közbeszólt, hogy megvédje a fiút saját magától - aki ezt követően az apjára támadt, ez vezetett a tragédiához.

Forrás: Tények

Nemrég pedig a Ripost kérdésére Jolán elárulta, azért vannak lyukak a falban, mert Péter a házban szokott lövöldözni a saját légpuskájával:

"Persze, nem engedtük neki, hogy a szabadban használja, ezért inkább itt a házban lőtt célba, mert itt úgyis szabad. Minket nem zavart, ránk nem célzott, és legalább jól érezte magát közben" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.