Országos turnéra indul Korda György és Balázs Klári

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Korda György Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári és Korda György egy hosszabb kihagyás után újra visszatér a színpadra. A legendás duó az elmúlt hónapokban szigorúan betartotta a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat, mostanra viszont nagyon hiányzik nekik a közönségük.

„November elején kezdjük a turnét. Szerencsére mi bízhatunk a közönség szeretetében, és boldogok vagyunk, amiért ilyen sokan kíváncsiak ránk. Van olyan város, ahol már előre jelezték a szervezők, hogy a délutáni fellépésünk után szeretnék, ha este is adnánk egy koncertet, mert annyian kíváncsiak ránk!" – árulták el a Ripostnak.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Az a fajta intimitás, amit megszoktunk a közönségtől, akkor fog visszatérni, amikor lesz vakcina. Mi nem csak magunkat féltjük, de a közönségünket is. De ahogy eddig is, úgy most is derűsen tekintünk a jövőbe: biztosan lesz még alkalmunk megölelni a drága rajongóinkat!" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.