Így él ma a hajléktalanokból lett magyar lottómilliomos páros

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
hajléktalan lottómilliomos alkoholista Andraschek Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárulta, hogyan él ma az egykori hajléktalan páros, akik lottómilliomossá váltak.

Andraschek Anikó és férje 2013-ban nyertek 626 millió forintot. Ezt követően tizenegy lakást és drága autókat vásároltak. Sokáig nem hallottunk róluk, nemrég azonban a Story magazin ellátogatott hozzájuk, hogy megtudják, hogyan élnek most. Anikó visszaemlékezett arra a napra, amikor rájuk mosolygott a szerencse: „Egy dugadőlt lakásban, rongyos pizsamában ültem az újvárosi gettó negyedben, és azon gondolkoztam, hogy öngyilkos leszek. Pénz semmi, kaja semmi, csak hiteleink voltak. Ekkor betoppant Laci azzal:

Drágám, milliomosok vagyunk! Úristen már megint tökrészeg, visszaesett

– gondoltam, de kiderült, hogy nem viccelt" Anikóek jelenleg a lakáskiadásból élnek, boldog és nyugodt életük lehetne, azonban egészségügyileg nincsenek jól. „Laci nagyon beteg és én sem vagyok jól. Be vagyok zárva ebbe a szép nagy házba, és főzöm a szilvalekváromat, amit egyébként meg sem kóstolhatnék. Nem csak azért mert cukorbeteg vagyok.

Találtak egy rosszinulatú daganatot a méhemben, szeptemberben lesz a méheltávolító műtétem"

–mesélte szomorúan Anikó, de azt is hozzátette, hogy ahol szeretet van, ott minden van.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.