Nem adja fel Alekosz: most a Törley gyárat szólította fel fizetésre

valóvilág Törley Budafok Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csillapodnak a kedélyek Alekosz körül: újabb felszólítást tett közzé közösségi oldalára, továbbra sem hajlandó lemondani a szerinte neki járó milliókról.

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk Alekosz múlt héten Facebook posztjában fejtette ki, miért kellene Budafok lakosainak kompenzációt fizetnie az általa nyújtott szórakoztatásért.

Azóta kiderült, hogy a nyomos érvek felsorakoztatásának ellenére sem sikerült hatni a lakosokra, nem küldött senki pénzt Alekosz részére.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Ennek ellenére nem adta fel az egykori Való Világ győztes és újabba felhívást tett közzé közösségi oldalán, melyben a helyi Törley pezsgőgyárat szólította meg.

„BUDAFOK, ELESETT. A város fizetésképtelen. Egy hét telt el, de az emberek nem mutattak fizetési hajlandóságot. Ezer forint nem sok, viszont méltányosságból összeadva, nekem jól jött volna. Úgy tűnik, nincs betyárbecsület!

Túllépve a budafokiak fukarságán, az ügyet nem adom föl. Ezennel megszólítom Budafok szívét, éltetőerejét, büszkeségét, a patinás múlttal rendelkező gyöngyöző bor székhelyét, a TÖRLEYT.

Fizesse meg a TÖRLEY azt, amit a budafoki ember nem tudott! A fél ország piás, az emberek isznak, megy a cég. Van pénz! Remélem, betyárbecsület is.

Megdöbbentő számomra, hogy a budafoki ember a pezsgőt választja az ABC ben parizer helyett. Ugyanakkor beszédes is ez a felelőtlen struccpolitika!

Kérem a TÖRLEY vezetőségét, gondolják át, elemezzék a 2010-11 es pezsgőfogyasztást, és döntsenek. 50 millió forint ott nem okozhat gondot.

Ne ezen múljon a nagymúltú név becsülete, a budafokiak belévetett hite, múlt és jövő generációk ikonikus példaképe. Fizesse hát meg azt, amit a budafoki ember nem tudott! Legyen végre betyárbecsület.

Budafok vagy így, vagy úgy, de fizetni fog. Előre is köszönöm, Alekosz" - írta posztjában Alekosz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.