Som-Balogh Edina anya Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áprilisban veszítette el szeretett édesanyját Som-Balogh Edina. A Barátok közt sztárja többször is posztolt arról, hogy mennyire fáj neki a hiánya. Most anyukája születésnapja alkalmából írta ki magából érzéseit.

Som-Balogh Edina és édesanyja nagyon közel álltak egymáshoz, éppen ezért a Barátok közt sztárja hónapokkal édesanyja halála után sem tud megbirkózni a fájdalommal. A színésznő gyakran osztotta meg követőivel, hogyan próbálja feldolgozni a veszteséget.

Ezúttal anyukája születésnapja alkalmából emlékezett meg az asszonyról:
„Drága Mindenem! Anyukám! Ma van a születésnapod... Ez egy gyönyörű nap volt mindig...

Múlnak a hónapok, napok, percek nélküled, de minden pillanat borzalmasan fájdalmas és nehéz...

Hihetetlen erőt ad, ahogyan neveltél minket, könnyedén, szeretetben, beszélgetve és nevetgélve. Még soha nem láttam senkit, aki ennyire tudott volna örülni minden apróságnak az életben, ahogyan TE. Rajongtam a könnyedségedért. Az életemnek két korszaka van, az a 35 év ami veled, a te szeretetedben, biztonságodban, sugárzó ragyogásodban telt és az azt követő korszak... Még mindig színtelen a világ, de a hatalmas erőd mindenen át elér hozzánk, és érezzük nap mint nap... Köszönök mindent!!! Bárcsak újra veled lehetnék! Hiányzol, szeretlek"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.