Így próbálja feldolgozni édesanyja elvesztését Som-Balogh Edina

gyász Som-Balogh Edina anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem rég veszítette el édesanyját a színésznő. Som-Balogh Edina még próbálja feldolgozni a gyászt, többek között úgy, hogy hobbijának hódol, amiben ki tudja fejezni a fájdalmát.

A színésznő szeretett édesanyját gyászolja, aki sajnos nem tudta legyőzni betegségét, és nem rég elhunyt. A nehéz időkben egyedül gyerekei jelentenek számára vigaszt. Edina a közösségi oldalán osztotta meg fájdalmát a rajongóival, és írta ki magából érzéseit:

„Anyukám! Köszönöm, hogy Te voltál az Anyukám! Köszönöm azt a sok önfeledt percet, amit együtt tölthettem veled! Minden nap hallom a hangod a fülemben, hallom a gyönyörű önfeledt nevetésed, látom a sugárzó, csillogó szemeidet...

Köszönöm a sok beszélgetést, feltétel nélküli szeretetet. Mindent, amit adtál és tanítottál nekem, nekünk! Ha csak kicsit olyan leszek, mint amilyen Te voltál, akkor boldog leszek. De hiszen tudod, tudjuk, nincsenek szavak... Ne félj erős leszek és vigyázok mindenkire. Anyám lánya vagyok!"
Úgy tűnik, a sztár hobbija is segít feldolgoznia a gyászt. Edina ugyanis szeret festeni, ezt is megmutatta követőinek. Csak annyit fűzött hozzá: „Nem felejtelek el".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.