Andor Éva: "Az élet alakította úgy, hogy nem keltünk egybe"

Forrás: Polyák Attila - Origo -
házasság párkapcsolat Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető már több mint tíz éve van együtt párjával, ám nem házasodtak össze. Andor Éva azt mondja, soha nem volt téma a házasság köztük, egyiküknek sem hiányzik.

Egyre szorosabb a kapcsolata Andor Évának és kedvesének, pedig már több mint tíz éve alkotnak egy párt. Ám ők az idő múlásával nem hogy ráuntak egymásra – ahogy az sokszor lenni szokott – hanem pont, hogy egyre inkább igénylik a másik társaságát.

„Sok példa van körülöttem arra, hogy a felek szépen lassan kezdenek ráunni a másikra, vagy egyszerűen kifullad a szerelem. Fogalmam sincs, hogy mi minek köszönhetjük, de nálunk az ellenkezője történik" – mesélte Éva a Hotnak.

Andor Évát nem foglalkoztatja a házasság gondolata. Forrás: Polyák Attila - Origo

Éva szerint párja érzi rajta, hogy nem ez a legnagyobb vágya. Persze nem zárja, ki, hogy valaha oltár elé áll, de egyelőre így teljes az élete.
„Fiatalon talán máshogy éreztem volna, de most nem érint meg a habos-babos fehér ruha és a lagzi gondolata. Ha ki is marad a házasság az életemből, nem érezném azt, hogy bármit is veszítettem volna, Persze az útjába sem állok semminek. Azért pedig különösen hálás vagyok, hogy a válás kimaradt az életemből"

A sztár azt is hozzátette, a gyerekvállalás gondolata viszont évek óta foglalkoztatja őket, de ezt kérdést a Jóistenre bízzák - ahogy fogalmaz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.