Story Gála: Fantasztikusan nézett ki tűzpiros ruhájában Andor Éva

Story Gála Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Tények műsorvezetője feltűnően szép jelenség a Story Gálán élénk színű ruhájában. Andor Éva a Life.hu-nak elmondta, három kedvenc színe van, a fekete, a fehér és a piros, így most az utóbbi mellett döntött, és azt is elárulta, miért, és arról is beszélt, hogy mennyire tud a hírműsor vezetése után a gálára ráhangolódni. 

Story Gála: Aleska dekoltázsa több, mint merészhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-aleska-dekoltazsa-tobb-mint-meresz.htmlAleska a Life.hu-nak elmondta, tavaly apukája megjegyezte, hogy milyen visszafogottan jár a Story Gálára. Hát, most ezen változtatott Trend--Story Gála: Galambos Lajcsi családostól érkezetthttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-galambos-lajcsi-csaladostol-erkezett.htmlA zenész gyerekei is elkísérték a sztárpartira. Trend--Story Gála: Korán kezdte a készülődést Som-Balog Edinahttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-koran-kezdte-a-keszulodest-som-balog-edina.htmlSzombaton este tartják az egyik legrangosabb hazai sztárpartit, a Story Gálát. Szinte biztos, hogy órákon belül elárasztják a Facebookot a magyar hírességek készülődését dokumentáló fotók, de van, aki már most posztolt. Trend--Story Gála: Keresztes Ildikó fotója mindent visz - így készülődikhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-keresztes-ildiko-fotoja-mindent-visz.htmlÚgy tűnik, nehéz a választás. TrendFotó: Mudra László - OrigoStory Gála: Zöld ruhát visel Liptai Claudia - előre szólt, hogy meglepetés leszhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-zold-ruhat-visel-liptai-claudia.htmlA Story Gála háziasszonya, Liptai Claudia előre bejelentette, a ruhája, vagyis a színe megdöbbentő lesz. TrendOrigoStory Gála: Zöld ruhát visel Liptai Claudia - előre szólt, hogy meglepetés leszhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-zold-ruhat-visel-liptai-claudia.htmlA Story Gála háziasszonya, Liptai Claudia előre bejelentette, a ruhája, vagyis a színe megdöbbentő lesz. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.