Elképesztő: Így néz ki az 59 éves Samy Naceri, a Taxi-filmek sztárja – Fotó

felismerhetetlen taxi Samy Naceri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen felismerhetetlen a Taxi-filmek népszerű színésze, Samy Naceri.

Samy Naceri francia színésznek a Taxi-filmek hozták meg a széleskörű ismertséget. Samy a legkevésbé sem élt visszafogott életet az elmúlt két évtizedben: többször összetűzésbe került a közlekedésrendészettel. 2003-ban drogvisszaélés miatt 8 hónap felfüggesztettet kapott, a jogosítványát 3 évre bevonták, valamint 5000 eurós bírságot kapott azért, mert egy út menti incidensben összetört egy autót, és megtámadott egy embert. Ezt követően 2005-ben egy elegáns párizsi étterem előtt támadt rá egy 22 éves férfire egy hamutartóval. 2006 decemberében lecsukták rasszizmus miatt, és egy gyilkossági kísérlettel is megvádoltak, miután megszúrt két biztonsági őrt. Sokáig pszichiátrián kezelték a súlyos drogfüggősége miatt, és ez a külsején is nyomott hagyott. A sztár pár hónapja töltötte be az 59. életévét:

French actor Samy Naceri arrives on May 19, 2016 for the screening of the film "Graduation (Bacalaureat)" at the 69th Cannes Film Festival in Cannes, southern France. / AFP PHOTO / Valery HACHE Forrás: AFP/Valery Hache

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.