Opitz Barbi magánéletéről vallott: "Ő nem biztos abban, hogy ugyanazt érzi, mint én"

Sztárban sztár szerelem Opitz Barbi magánélet Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barbi a vasárnapi Sztárban sztár adásában Adeleként állt színpadra. Az énekesnő nemcsak a felkészülésről mesélt kisfimjében, de arról is, mit jelent neki ez a dal, és őszintén vallott magánéletéről.

Opitz Barbi nem titkolja, hogy nehéz időszakot él át szerelme miatt, és Adele Someone Like You című dala most különösen sokat jelent számára. Az énekesnő elárulta kisfilmjében, mi a helyzet most magánéletével.

"Nagyon örülök, hogy ezt a dalt kaptam. Ez egy abszolút olyan dal, amiben rengeteg fájdalom, érzés van.

Én teljesen biztos vagyok az érzéseimben, viszont bizonytalanságban vagyok, nem érzem magam biztonságban, mert ő nem biztos abban, hogy ugyanazt érzi, mint én. Pont olyan időszakomat élem meg, hogy ez a dal felerősíti bennem az aktuális érzéseimet.

Nagyon szeretem, nagyon ragaszkodó típus vagyok, és nagyon nehezen tudom elengedni. Bízom abban, hogy a mostani bizonytalanság az nem úgy fog végződni, ahogy a dal története."

-mondta Barbi, aki szívét lelkét belerakta a produkcióba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.