Pikáns ajánlatokkal bombázzák Szabó Ádámot a rajongói

Szabó Ádám Sztárban sztár rajongók üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta elkezdődött a Sztárban sztár egyre nagyobb népszerűségnek örvend közösségi oldalán Szabó Ádám. A bátrabb rajongók nemcsak gratulálnak a zenésznek, hanem olykor pikáns üzenetekkel, fotókkal bombázzák.

Nemrégiben szakított Tóth Andi és Szabó Ádám és bár megviselte a zenészt az elválás, azóta sokkal jobban figyel magára és teljes erőbedobással a Sztárban sztár című műsorban való szereplésére koncentrál. Ádám az első két műsorban nagyon jól szerepelt, a rajongók el is árasztották levelekkel, a bátrabbak nemcsak írnak neki, hanem olykor intim fotókat is küldenek magukról.

Szabó Ádám is szerepel a Sztárban sztár idei évadában Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

"Amióta elkezdődött a Sztárban sztár, hihetetlenül megugrott a követőim száma és hihetetlen mennyiségű üzenet érkezik. Ezek nagy része gratuláció és bíztatás, illetve a zeneiségemnek szól, de egyre több olyan üzenetet kapok, amiben felajánlkoznak nekem lányok és hát fiúk is"

- mesélte a Ripostnak Ádám.

Ádám nagyon odafigyel magára, a szakítás óta kigyúrta magát.

"Természetesen hízelgő és egyben motiváló is, ha az embert elárasztják az ilyen jellegű üzenetek is, hiszen így érzi, hogy van értelme a befektetett munkának, már ami a kondíciómat illeti. De azért van az a pont, amikor kezdenek kicsit kellemetlenné válni a dolgok. Az első adás után kezdtek beindulni a követőim és a második után szabadult el úgymond a pokol.

Kicsit már félve nyitom meg a leveleket, mert egyre több olyan üzenetet kapok, amiben meztelen fotókat küldenek magukról lányok és meglepő lehet, de az idősebb korosztály is. Sőt egy-két fiú sem fogja vissza magát ilyen téren"

- mondta Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.