Tóth Andi szakítása Szabó Ádámmal: "Hazamentem, és csak sírtam."

Forrás: TV2 -
Sztárban sztár szerelem szakítás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Szabó Ádám is szerepelnek a Sztárban sztár legújabb évadában, ám az énekesnő eddig hallgatott azzal kapcsolatban, hogyan éli meg a közös munkát. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Tóth Andi és egykori kedvese, Szabó Ádám két év után úgy döntöttek, külön folytatják az életüket. A Sztárban sztár azonban mégis összeköti őket, hiszen mindketten szerepelnek a műsorban.

Andi eddig nem beszélt arról, milyen érzéseket vált ki belőle a közös munka, azt azonban nem titkolja, hogy egyáltalán nem kedveli már korábbi szerelmét:

Forrás: TV2

"Amikor az előző kapcsolatom véget ért, még megosztottam részleteket a szakításról és a szomorúságomról. Akkor még kiszolgáltatottabbnak éreztem magam. Annyit mondok, nekem most így a jobb. Viszont az is igaz, hogy képtelen vagyok palástolni az érzelmeimet, és megjátszani magam, lerí rólam, hogy nem kedvelem Ádámot" - kezdte a Story Magazinnak, és azt bevallotta, az első adás nagyon megviselte.

"Az első adás utáni estét nagyon megszenvedtem. Hazamentem, és csak sírtam. Rengeteg a gyűlölködő, akik csupán a megfelelő pillanatra várnak, hogy mikor leszek sebezhető, és azonnal betámadnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.