Elképesztően lefogyott Varga Iza - Fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Varga Izabella fogyás életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt gyönyörű színésznője,Varga Izabella a napokban osztotta meg követőivel, mekkora átalakuláson ment keresztül az elmúlt hetekben.

Varga Iza jó ideje tökéletes testével hívja fel magára a figyelmet, Instagram-oldala ugyanis dögösebbnél dögösebb fotókkal van tele. A 47 éves színésznő jó pár évet letagadhatna korából, néhány nappal ezelőtt pedig azt is megmutatta rajongóinak, hogy áll rajta régi farmerja.

Iza 14 éve nem eszik lisztet és cukrot, minden reggel megiszik egy nagy pohár langyos citromos vízet, és nincs olyan nap, hogy ne reggelizne. Bomba formájához és látványos fogyásához ezúttal egy kapszula is hozzájárult, amit a színésznő három hete kezdett el szedni, illetve posztjából az is kiderül, hogy a cél érdekében kihagyja a vacsorát. Nos, a változás már most nagyon látványos, így kíváncsian várjuk, milyen lesz a végeredmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.