Megtagadta családját a sztárcsemete: úgy érzi, nem tartozik hozzájuk

Katie Price szabadság Peter Andre sztárság vadon Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő kijelentést tett Katie Price és Peter Andre 15 éves kamaszfia: úgy érzi, hogy ő nem tartozik ehhez a családhoz. 

Katie Price és Peter Andre 15 éves kamaszfia, Junior meglepő őszintességgel vallott arról, hogyan érzi magát otthon, mit gondol, milyen helyet foglal el a családban - írja a Daily Star.

A Life With the Andres című Youtub- sorozat legutóbbi epizódjában

arról mesélt Junior, hogy tőle távol áll a nyilvánosság és a közösségi média, ő sokkal inkább egy nyugodt, távoli helyen tudja magát elképzelni. Imádja a természetet, leginkább Maugli karakterével tud azonosulni, aki a dzsungelben él, távol az emberektől. A kijelentését még azzal is megerősítette, hogy a legjobban mezítláb szeret lenni, mert akkor a talpán keresztül érzi a természet közelségét, ami számára mindennél többet ér.

Andre nagyobbik fiát hallgatva kijelenthetjük, hogy az ő esetükben igencsak messze esett az alma a fájától, míg az elvált szülők, Peter és Katie imádják a rivaldafényt és a figyelmet, a 15 éves fiúk sokkal szívesebben élne a természetben, távol mindentől és mindenkitől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.