Kabát Peti egy hatalmas lagzit szeretne tartani jövőre

Fotó: Polyák Attila - Origo -
esküvő Nyerő páros Kabát Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabát Péter őszintén mesélt jövőbeli terveiről.

A focista elárulta, hogy nem csak a karrierjében szeretne hatalmas változásokat, hanem a magánéletében is, hiszen feleségül szeretné venni menyasszonyát, Róka Adriennet.

Igazi nagy lagzit szeretnénk, ahol minden barátunk ott van, de ez óriás előkészületeket igényel" - árulta el a Hot! magazinnak Kabát, aki azt is hozzátette, hogy hamarosan kitűzik a pontos időpontot is.

A műsorvezetőként is szárnyait bontogató futballista mesélt a Nyerő Páros forgatásáról is, amelynek minden egyes percét imádta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Én is csak aznap tudtam meg a feladatokat, de így is jól szórakoztunk Balázzsal, és egy percet sem unatkoztunk. Persze, halálra szívatott, de ez nem szokatlan tőle" – mesélte Peti, akinek egyik nagy álma, hogy egyszer majd ő is önálló műsort vezet, de addig is igyekszik tanulni a tévés szakemberektől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.