Gáspár Zsolt Isten színe előtt akarja megpecsételni kapcsolatát Demcsák Zsuzsával

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Demcsák Zsuzsa barátság Gáspár Zsolt keresztelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti még az Ázsia Expressz 2. forgatásán került szoros kapcsolatba egymással. Most újra egymás mellé sodorta őket az élet.

Demcsák Zsuzsa a TV2-n hamarosan induló Farm VIP című műsor házigazdája, Gáspár Zsolti pedig az egyik gazda lesz. A két híresség között az előző közös forgatáson mélyült el a kapcsolat, annyira, hogy Zsolti új szintre szeretné emelni a kapcsolatukat.

Ázsia Expressz 2. Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

„Én magam mélyen istenhívő vagyok, s meg is vagyok keresztelkedve, Zsuzsikával ellentétben. Éppen ezért arra gondoltam, hogy keresztlányommá fogadom, és ígéretet teszek, hogy amíg élek, gondoskodom róla. Már mindent elrendeztem, így hivatalosan is megerősíthetjük a rokoni kapcsolatunkat. (...) Ott lesz az egész rokonság. Zsuzsika és az én családom is meghívást kap majd a keresztelőre, és szeretném, ha a leendő keresztlányom indiai férje szintén eljönne. Bár ő a hindu vallást gyakorolja, nem hiszem, hogy ez problémát okozna, mert Krishan nagyon rendes ember. Őt is az Ázsia Expressz 2. forgatása alatt ismertem meg, és azóta többször is találkoztunk. Mindig jókat beszélgetünk, bár egy szót sem értek abból, amit mond, mert én nem tudok angolul, ő pedig nem beszél cigányul. De ennyi baj legyen, legalább nem fogunk összeveszni!"

Ázsia Expressz 2. Gáspár Zsolt Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Demcsák Zsuzsa így nyilatkozott nemrég Zsoltiról:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.