Dancing with the Stars rosszullét Gabriela Spanic Adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legszörnyűbbidőszakét éli Gabriela Spanic, ugyanis a múlt hét előtti Dancing with the Stars adása közben értesítettek arról, hogy elhunyt imádott édesanyja. Valószínűleg nehezen viselheti a gyászt, hiszen a gyönyörű színésznő a legutóbbi adás közben rosszul lett.

Ennek okán pedig kérdéses volt, hogy Gabriela folytatja-e a versenyt, ám végül itt maradt. Meghozta élete egyik legnezebb döntését és szeretett édesanyja emlékének adózva vállalta, hogy a táncparkettre lép a TV2 szuperprodukciójában.

Ám a műsor kezdetete után egy órával arra lettek figyelmesek a Ripost munkatársai, hogy a sötétben, egy pár a lépcsőn sétál lefelé, mindezt pedig nagyon lassan. Az tisztán kivehető volt, hogy a páros női tagja összegörnyedve, partnere vállára támaszkodva ment le a lépcsőn, nehogy kiessen az egyensúlyából vagy esetlegesen összeessen.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Később pedig rájuk vetült a fény, így láthatóvá vált: Gabriela Spanic volt az, aki a mellkasát szorította. Táncpartnere, Andrei Mangra rögvest kikísérte a stúdióból, ahová csak a fellépésük előtti utolsó pillanatokban tértek vissza.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta Gabriela Spanic hirtelen rosszullétét, de minden bizonnyal újra átélte a múlt hét pokoli perceit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.