Havonta le kellett cserélnie a fehérneműit Gáspár Beának – Videó

fogyás elhízás túlsúly Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea 16 kilótól szabadult meg gyomorszűkítő műtétjét követően. A sztár elárulta, előtte nagyon rosszul érezte magát, mert csak folyamatosan jöttek fel rá a kilók, havonta új fehérneműkre volt szüksége.

Gáspár Bea egy éve kezdte érezni, hogy sokkal gyorsabban szaladnak fel rá a kilók, mint azelőtt. A súlya drasztikusan kezdett nőni, szinte havonta le kellett cserélnie a fehérneműit, mert nem voltak már jó rá a korábbi darabok. Rosszul érintette az is, hogy alig talált magára ruhákat.

Mindezek mellett pedig komoly egészségügyi problémák is jelentkeztek nála, úgy mint a pajzsmirigyzavar, a hormonháztartás felborulása vagy az inzulinrezisztencia.

Gyomorszűkítő műtétje után egyből leadott 6 kilót, ami szinte csak víz volt. Bea a Mokkában elárulta, a legjobb az egészben, hogy most is ehet finomakat, de fél adaggal is jól lakik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.