Elárulta titkát: így dobott le majdnem 20 kilót a magyar műsorvezető

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
fogyás Keleti Andrea Kandász Andrea túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andreára a karantén alatt észrevétlenül szaladtak fel a kilók. Amikor ezzel szembesült nagyon rosszul érezte magát, és úgy döntött, leadja a súlyfelesleget. Ez sikerült is, bomba formába került őszre, elárulta hogyan!

Kandász Andi, ahogy sokan mások otthonról dolgozott a karantén alatt, és bizony ilyenkor könnyebben felcsúsznak az emberre a pluszkilók. Vele is ez történt, de eldöntötte, nem törődik bele, és tesz ellene.

„Amikor jött a nyár, elhívtak egy eseményre, ahová végre csinosan felöltözhettem volna, de kiderült, nem úgy nézek ki, ahogy a karantén előtt.

Ráálltam a férjem ezeréves mérlegére, ami sokkal többet mutatott, mint előtte. Elmentem egy áruházba, hogy vegyek egy normális mérleget. Rá is álltam a kiállított darabokra, és mindegyik 86 kilót mutatott. Amikor szembesültem vele, hogy ennyire elengedtem magam, megkérdeztem a férjem, így is szeret-e?

Persze, azt válaszolta, mindenhogy szeret, s azt mondta, nem is látszik rajtam a fölösleg, de tudtam, hogy a válaszának egyik fele nem igaz" – mesélte a műsorvezető a Blikknek.

Kandász Andrea bomba formában van. Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

A sztár felkereste Keleti Andrea barátnőjét, hogy táncleckéket vegyen tőle. Ráadásul a táncos szintén nem rég szabadult meg jó pár kilótól, és a titkát megosztotta a műsorvezetővel is.

„Elmentem Keleti Andi barátnőmhöz, hogy tanítson nekem táncot, azt gondoltam, hogy a mozgás segít. Kaptam egy havi adagot a súlycsökkentő gyógynövényes kapszulájából, és ahogy az elfogyott, már láttam magamon az első eredményeket, végül 4 hónap alatt 19 kilót adtam le" – árulta el Kandász Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.