Ilyen a kapcsolat valójában Yvonne Dederick és lánya, Catherine között

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Catherine Dederick Yvonne Dederick anya és lánya barátság bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A luxusfeleség, Yvonne Dederick laza szülőnek vallja magát, akinek az elmúlt évek során sikerült egy igazi bizalmi kapcsolatot kialakítani lányával, Catherine-nel.

Yvonne Dederick még mielőtt édesanya lett, megfogadta, hogy másként neveli majd a gyermekeit, mint ahogyan őt nevelték a szülei. Sajnos neki nem sikerült szoros viszonyt kialakítania az édesanyjával, de szerencsére van lehetősége ezt a lányával, Catherine-nel pótolni.

"A legtöbb szülő-gyermek kapcsolatban a felnőtté válás folyamatában valahol elvész a bizalom, és az emberek kicsit idegenné válnak egymás számára.

Annak idején én sem ápoltam olyan közeli kapcsolatot az édesanyámmal, amilyenre szükségem lett volna. Ezért azt érzem, hogy meg kell mutatnom a fiataloknak, hogy édesanyaként is lehet lazán, mégis felelősen élni"

- mesélte a Hot! magazinnal Yvonne.

A szexi édesanyának nemcsak lányával, hanem annak barátaival is sikerült bizalmi kapcsolatot kialakítani, akik gyakran fordulnak hozzá segítségért vagy tanácsért.

"Kiskamasz kora óta a lányom bizalmasa vagyok, és a barátnői is évek óta hozzám fordulnak, ha nehéz helyzetbe kerülnek, és tanácsra van szükségük. Sokkal jobban megbíznak bennem, mint a saját szüleiknek. Megtiszteltetésnek érzem ezt, és igyekszem segíteni nekik az élet minden területén" - mondta boldogan Yvonne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.