Majoros Hajni Majka betegségéről: "Petit szinte hermetikusan elzártuk"

Forrás: instagram.com/majoroshajnalka -
Majoros Hajnalka Majka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába igyekeznek elzárni a koronavírussal küzdő Majkát a család többi tagjától, Majoros Hajni szerint valószínű, hogy ő és a gyerekek is elkapják majd a betegséget.

Majka néhány napja számolt be arról, hogy elkapta a koronavírust. Sajnos ő nem tünetmentes, bevallotta, nincs túl jól, lázzal küzd. Majoros Hajni közösségi oldalán mesélt arról, hogyan viseli a helyzetet a család.

"Azt hiszem, nem kell bemutatni, milyen az igazi férfibetegség. "Te, Anya, az éjjel tüsszentettem egyet, szerintem beteg leszek, hozol valami gyógyszert? Nézd a szemem, tuti elkaptam valamit. Főznél egy húslevest, felszökött a lázam 37,5-re", és a hasonlók. A történet most is így indult, a 37 fokos hőemelkedés még nem állította meg a fakanalat a kezemben, de ahogy láttam Marci sem kapcsolta le azonnal a Fortnite-ot, mert Apa a férfibetegség tipikus tüneteit produkálja.

De volt egy pont, amikor bennem is megszólalt a kisördög, hogy Te Hajni, azért ebben a pandémiás időszakban komolyabban is vehetnéd a jajkiáltásait, mert azért csak jobb félni, mint megijedni. Valóban elfogott egy kicsit az idegesség, amikor Petit letesztelték és vártuk az eredményt. Mint tudjátok, beigazolódott a félelmünk, pozitív tesztet produkált.

Nyilván a helyén kell kezelni a betegséget, s ha már elkapta, akkor minél hamarabb túl kell rajta esnie, ebben minden segítséget megadok, s tudva, hogy valószínűleg a gyerekek, és én sem fogjuk megúszni még úgy sem, hogy Petit szinte hermetikusan elzártuk" – írta a kétgyerekes anyuka, aki mindenkit arra kér, viseljen maszkot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.