Majka az állapotáról vallott: "Olyan rosszul lettem, hogy nem is hittem el"

Forrás: TV2 -
Majka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka is elkapta a koronavírust, állapotáról pedig folyamatosan tájékoztatja a rajongókat. 

Majka folyamatosan beszámol a rajongóinak állapotáról, mióta kiderült, hogy elkapta a koronavírust. "Előző este felment a lázam 38,7 fokra. Bevettem lázcsillapítót, és bár attól lement, egyik pillanatról a másikra olyan rosszul lettem, hogy nem is hittem el. Elkezdtem szédülni, úgy éreztem, szétszakad a fejem, de szerencsére sikerült gyorsan elaludni" - mondta a rapper, aki nincs jól.

Majka aggódik családjáért Forrás: TV2

"Éjjel többször felébredtem, izzadtam, a ruhám olyan volt, mintha leöntöttek volna egy lavór vízzel. Reggel hőemelkedésem volt, úgy éreztem, nincs komolyabb bajom, bár a derekam fáj a sok fekvéstől. Szerencsére tudtam enni, de utána megint rám jött egy borzasztó szédülés, úgy éreztem, hogy elájulok" - idézi a Blikk Majkát, aki aggódik, hogy szerettei elkapták tőle a fertőzést.

"Még van pár napjuk, amíg kiderül, hogy szegénykéim elkapták-e tőlem vagy sem. Marcit szinte minden éjjel én altatom el, a mellkasomra fekszik, sokat puszilgatom. Hajnival egy ágyban alszunk..." - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.