Gáspár Zsolti megmutatta, melyik szexpózban a legkönnyebb teherbe esni

Forrás: LifeTV -
Gáspár Zsolti szexpóz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Család alapítási tanácsok.

A Life TV Bréking! című műsorában Fésűs Nelly, Varga Viktor és Gáspár Zsolti vendégeskedtek, és igyekeztek minél konstruktívabb ötletekkel előállni a műsorvezetők témáival kapcsolatban. Legutóbb például a kihalt állatok klónozása volt a téma, amit hosszasan veséztek, mire Varga Viktor megkérdezte: Mi lenne, ha inkább gyerekeket gyártanánk?

Gáspár Zsolti kapva kapott az alkalmonm és elárulta, hogy ő pontosan tudja, mely szexpózokban lehet a legnagyobb eséllyel teherbe esni, és mi kell ahhoz, hogy valakinek ikrei születhessenek.

Forrás: LifeTV

"Egyszerre kettőt tudok csinálni, csak be kell állítani a pózokat" - mondta Zsolti, akit Holdampf Linda szépen kérlelt, hogy mutassa meg azt a bizonyos pózt. Zsoli meg is mutatta, milyen mozgást kell hozzá végezni, ám hozzátette, nem menne bele a részletekbe, nehogy túl sok ikerterhesség legyen hazánkban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.