Itt vannak Diaz titkos esküvőjének részletei: volt, ami beárnyékolta a nagy napot

esküvő Diaz wellhello koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diaz, a Wellhello formáció énekese számára 2020 igen fontos évnek számít, mivel csupán pár hónapja, hogy a legnagyobb titokban feleségül vette kedvesét. Ám a nagy nap nem telt felhőtlen boldogságban.

"Több paránk is volt a vírus miatt idén. Előfordult, hogy olyan személlyel találkoztunk, akiről később kiderült, hogy koronavírusos. Kemény 24 óránk volt a feleségemmel, amíg a teszt eredményére vártunk. A feleségemnél, Patinál hullámokban néha még a sírás is előjött. Én is szomorú voltam, aggódtam, de amikor megkaptuk a negatív eredményt, ugráltunk örömünkben. Aztán jött az a bizonytalanság, hogy meddig lehet és hogyan esküvőt tartani" – mesélte Diaz, akinek a koronavírus még élete egyik legfontosabb napjára is rányomta a bélyegét.

Wellhello koncert - Sziget 2016, Diaz Fotó: Polyák Attila - Origo

„Nagyon sokan, például a nagyszüleim nem tudtak eljönni az esküvőre a vírus miatt. Mamám régóta betegeskedik, veszélyeztetett ebben a helyzetben. Természetesen megértettem, hogy nem volt ott. Sok sportolóval jóban vagyok, ők sem tudtak ott lenni. Szerencsére így is jól sikerült az esküvőnk" – emlékezett vissza.

„Nem akartunk külön esküvőszervezőt, szeretünk szervezkedni, így mi intéztünk mindent. Mindenfajta zene volt, még mulatós is. A 90-es évek zenéjénél még Fluor Tomi is becsatlakozott a zenekarhoz és végignyomta az egész blokkot" – árulta el az énekes a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.