Férje kedvéért maga mögött hagyná Budapestet Demcsák Zsuzsa

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa költözés város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krishanért szinte bármit! Szívesen kipróbálná párja kedvéért a vidéki életet Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető férjének, ugyanis konkrét tervei vannak: önellátó gazdaságot szeretne.

„Krishan gyakran meglátogatott, amíg forgattuk a műsort, és teljesen magával ragadta ez a miliő. Jó pár év múlva szeretne egy házat magunknak vidéken is. Számára nagyon fontos a természet közelsége, a Himalája lábánál nőtt fel, sok expedíción vett részt, coachként kísérte a hegymászókat, imádja a hegyeket" - kezdte a Vasárnapi Blikknek a műsorvezető, aki leginkább városi lánynak tartja magát, de férje kedvéért szívesen költözne vidékre.

Férjével adott közös interjút Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

„Egy önfenntartó gazdálkodást képzelt el, amiben állatokat tartunk, de nem vágjuk le őket és magunknak termelünk meg mindent. Most nehezen tudom még elképzelni, de lehet, egyszer tényleg megvalósítjuk, és lesz egy kis menedékházunk egy szép vidéken. Biztosan érdekes kalandot jelentene, hogy ezt miként lehet megvalósítani, az én fantáziámat inkább a dolog tudományos része izgatja"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.