Teljesen szétszedik a kommentelők az élő Barbie babát

plasztika Barbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havi 1500 dollárt költ magára, és már 16 évesen elkezdte megváltoztatni a külsejét a 18 éves Gabriela Jirackova azért, hogy egy Barbie babára hasonlítson.

A cseh származású modell- énekesnő mindössze 20 éves, 30 darab Barbie babája van, és legfőbb vágya, hogy az imádott játékra hasonlítson. Ennek érdekében havonta 1500 dollárt költ külsejére, sőt már 16 évesen elkezdte megváltoztatni azt, ám amióta felkapta a nemzetközi sajtó rengeteg támadás éri. A kommentelők egyenesen szétszedik.

Gabriellát ez azonban cseppet sem hatja meg, csupán egy dolog zavarja, hogy a férfiak nem becsülik meg igazán. Próbálták már töbször is megvásárolni a társaságát, ám ő valódi érzelmeket keres. Ennek ellenére a fiatal lány folyamatosan hatalmas műszempillákat és erős sminket visel. Már a plasztikai sebész kését is közel engedte magához, hiszen egy 4500 dolláros műtét segítségével C kosaras mellét G-sre cserélte. Hosszútávú tervei között szerepel még több kozmetikai beavatkozás, amely többek között az ajkára és a melleire is kiterjed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.