L.L. Junior volt párjának a baleset helyszínén kell felidézni a borzalmas emlékeket

Forrás: RTL -
Hopp Csilla baleset L.L. Junior gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem zárult le a nyomozás még a tavaly augusztusban történt baleset ügyében, amikor L.L. Junior kisfiát, a 3 éves Dávidkát elgázolta egy autó. Mivel a tragédia szemtanúja a gyerek édesanyja, Hopp Csilla volt, ügyvédje szerint elképzelhető, hogy a nőnek vissza kell térnie a helyszínre, és felidézni a borzalmas emlékeket.

L.L. Junior és Hopp Csilla tavaly nyáron veszítette el 3 éves kisfiát, amikor a gyerek a zebránál kiszaladt az autók elé. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. Az ügyet még most sem zárták le. Úgy tűnik, a nyomozás miatt az édesanyának vissza kell térnie a szörnyű baleset helyszínére.

„Legutóbb egy hónapja volt az ügyfelem kihallgatáson, akkor szintén elmondott mindent, ami a balesettel kapcsolatos. Ha szükséges, akkor helyszíni szemlét és szembesítést is elrendel a nyomozó hatóság, ám még nem kaptunk értesítést ezeknek az időpontjáról„ – mondta a Blikknek dr. Horváth B. Gábor.

Hopp Csillának lehetséges, hogy vissza kell menni oda, ahol elveszítette kisfiát. Forrás: RTL

A férfi arról is beszélt, hogy van most a fiatal édesanya több mint egy évvel fia elvesztése után.
"Ügyfelem is tudja, hogy lelkileg, pszichésen megterhelő lesz újra visszatérnie oda, ahol imádott fia elhunyt, de megteszi, ha a hatóságok szerint ez szükséges. Egyébként már sokkal, erősebb pánikroham nélkül tudott vallomást tenni, de néha még most is előtör belőle a fájdalom, ami teljesen érthető. Próbál kitartani, és szépen lassan megerősödni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.