Váratlan fordulat: tovább nyomoznak L.L. Junior kisfia halálának ügyében

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
halál L. L. Junior kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sikerült minden kétséget kizáróan kideríteni, hogy pontosan mi is történt azon a végzetes napon, amikor L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fiát elgázolta egy autó, ezért a nyomozás tovább folytatódik. 

Egy éve gázolták halálta L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fiát, Dávidkát. A nyomozás azóta tart, de lezárni egyelőre nem fogják az ügyet. Kiderült, hogy sajnos nem sikerült minden kétséget kizáróan megállapítani, pontosan hogyan is történt a tragédia, ezért tovább nyomoznak. Ez a váratlan fordulat mindenkit meglepett.

L.L. Junior kisfiának ügyét nem zárják le Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Új fordulat az ügyben, hogy a tanúkat – a sofőrt, a nejét, a járókelőket, Csilla barátnőit – újra kihallgatják, s korántsem zárják le a nyomozási szakaszt" - mondta a Borsnak dr. Horváth B. Gábor, Hopp Csilla ügyvédje. Szerinte erre a megdőlt perdöntő bizonyíték miatt van szükség.

"Mivel a térfigyelő kamera a kérdéses pillanatban nem arra mozgott, s így sajnos nincs felvétel a történtekről, s a tanúk vallomásai is ellentmondóak, mert ki így látta, ki úgy a történteket, az ügyészség számára a mai napig kérdéses, mi és hogyan történhetett. Emiatt van szükség újabb kihallgatásokra" - mondta az ügyvéd. Ennek ellenére szerinte a végeredmény nem kétséges, vagyis az, hogy az anya nem kap börtönbüntetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.