Máris feszültség van a csapatban: Terecskei Rita szerint Sebők Vili „antiférfi”

Forrás: FEM3 -
Sebők Vilmos feszültség Terecskei Rita Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm VIP című műsorban már az első napokban kiütköztek az ellentétek a Sárga csapatban. Terecskei Ritának nem igazán szimpatikus Sebők Vili, egykori válogatott labdarúgó.

Még csak most startolt el a Farm VIP, de máris feszültségek adódtak a játékosok között. Sebők Vilit csalással vádolták meg az első játékban, amelynek nem kis tétje volt: a lakhelyért ment a küzdelem. A piros csapat nagyon berágott rá, mert szerintük nem tisztességesen játszott.

Terecskei Rita szerint Sebők Vili nem segít nekik. Forrás: FEM3

Ám saját csapattársai sem szimpatizálnak vele különösen, legalábbis Terecskei Rita biztosan nem, mert az egykori focista szerinte nem igen vette ki a részét a munkából.

„Ő tényleg aztán a legnagyobb hanggal mondja, hogy micsoda fantasztikus munkát végeztünk. Konkrétan, elképesztő... Antiférfi, de tényleg. Én még ilyet nem láttam" – mondta a kameráknak Rita.
Vili viszont úgy érezte, ő volt a Jolly joker, aki mindenkinek ott segített, ahol csak tudott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.