Tóth Gabi kifakadt: „Ne a környezetünk mondja meg, hogy mi ildomos egy anyának!”

Tóth Gabi anya női szerepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi fotóját, amelyen dögös dívaként pózolt, sokan kritizálták, mert a sztár az anyaságról írt ebben a posztjában. Az énekesnő most alaposan kiosztotta a rosszindulatú kommentelőket.

Tóh Gabi igazi dögös anyukaként pózol friss Instagram-posztjában, a kép mellé annyit írt: „Anya! Felséges szent név! Egy szebb titulus, fontosabb hivatal nincs...". Sokan viszont támadni kezdték, mondván egy ilyen fotót miért állít párhuzamba az anyasággal? Gabit persze nem olyan fából faragtak, aki ezt szó nélkül hagyja. Közösségi oldalán egy videóban fejtette ki a véleményét.

„A nőtársaimnak igyekszem üzenni, egy új kort élünk, ez nem a Kádár-rendszer, a nőknek nem kell begubózva, non-stop a négy fal között ülniük, majdhogy azt teszünk meg, amit szeretnénk. Nem kell szégyenkeznie senkinek. Ezt mi döntjük el. Olyan értékrenden belül, ami a botrányt nem súrolja" – mondta a sztár.

Gabi szerint így sincsenek könnyű helyzetben a nők, hiszen rengeteg szerepben kell helytállniuk, de szerencsére ma már ezt szabadon tehetik.

„Ne a környezetünk mondja meg, hogy mi ildomos egy anyának. Változott a világ, mindenki azon dolgozott, hogy ne kelljen úgy élni. Akik ebben a rendszerben voltak és kritizálják a dolgaimat, egyrészt semmi közük hozzá, másrészt az anyák akkor lesznek boldogok, ha élhetik tovább az életüket" – folytatta a gondolatmenetet az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.