Gergely Róbert munkát keres, fogytán a tartaléka

Forrás: FEM3 Café -
munka Gergely Róbert koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznek elege lett a tétlenkedésből, úgy döntött, kezébe veszi a sorsa irányítását, és munkát keres. Szívesen beállna futárnak, áruszállítónak, nem riad vissza a kétkezi munkától.

Gergely Róbert szerint 2020 az eddigi legrosszabb éve, mert nem csinálhatja azt, amit szeret: nem állhat színpadra. Úgy érzi, semmi biztosíték nincs arra, hogy hamarosan javul a helyzet, megunta a várakozást. Úgy döntött, nem ül tétlenül otthon.

Gergely Róbert nem retten vissza a fizikai munkától. Forrás: FEM3 Café

„Mindig is tevékeny ember voltam, nem vártam mástól a megoldást, most sem várom! Ezért most kimondom: Gergely Róbert munkát keres!

Ha muszáj, futárszolgálathoz fogok jelentkezni, vagy áruszállítónak, de az is lehet, hogy ételt fogok kiszállítani, a lényeg, hogy legyen bevételem és hasznosnak érezzem magam, mert idegölő ez a semmittevés.

Milliomos lettem, de sajnos, csak időmilliomos" – árulta el a Ripostnak.

Emellett azonban szeretne összehozni egy online beszélgetős műsort karácsony környékén.
„Kollégákkal, pályatársakkal fogunk beszélgetni, jókat nevetni és olyan történeteket megosztani, amit a nézők eddig nem tudhattak. Görbe tükröt mutatunk majd magunknak és a világnak" – mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.