„Érzelmi csapdában érzem magam” - Gergely Róbert fél, hogy nem lesz többé szerelmes

Forrás: FEM3 Café -
válás szerelem Gergely Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergely Róbert és Némdi-Varga Tímea 2018-ban váltak el tíz év után. A színész ugyan nem érzi magányosnak magát, de nagyon hiányzik neki egy társ. Attól fél, többé már nem lesz szerelmes.

Gergely Róbert és felesége békében váltak el két évvel ezelőtt, azóta is jó kapcsolatban vannak. A színész nem érzi magát magányosnak, hiszen fia jelenleg vele él - noha külön lakrészük van – és a munkában is pezseg az élet, de mégis borzasztóan hiányzik neki egy társ.

„Kicsit érzelmi csapdában érzem magam, nincs aki pótolná azt az űrt, ami a lelkemben van. Próbálkoztam, de nem sikerült. Lehet, hogy én már nem is leszek igazán szerelmes. Kicsit félek, hogy nem találom meg többé ezt az érzést, mert már elfogyott"

– mesélte HOT! Magazinnak a sztár.

Gergely Róbert és felesége nem szakítottak, más minőségben folytatódik kapcsolatuk Forrás: FEM3 Café

Gergely Róbert szerint negyven éves kor felett már sokkal nehezebb szerelembe esni, mert „más lett az érzései minősége" – ahogy fogalmaz. Nagyon vágyik a szerelemre, de bevallotta, szkeptikus lett kissé.

Fiával viszont nagyon jó lett a kapcsolata az utóbbi időben, hiszen a karantén alatt össze voltak zárva. Simon tinédzser korában nehezen volt meg a közös hang, majd a fiú kiment Angliába, most viszont újra visszataláltak egymásoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.